De wereld rond

Na 20 jaren expat te zijn geweest in Venezuela, USA, Singapore, Afrika, Oman, Dubai en Jakarta besloot ik compleet het roer om te gooien en startte een boetiek met dameskleding. Zomaar? Nee. Altijd had ik een enorme passie voor mode en het was een droom iets voor mezelf te gaan beginnen. Lange tijd was dit helaas moeilijk te realiseren in verband met het vele verhuizen. Eenmaal terug in Nederland besloot ik de uitdaging aan te gaan en er werk van te maken en dit is het resultaat.

Een nieuw begin

Ik startte met een waterdicht ondernemingsplan en wilde graag specifiek een boetiek gericht op het midden- en hoogsegment. Maar ook een boetiek waar service op nummer één staat, klanten 1 op 1 advies geven, de mogelijkheid bieden tot het vermaken van kleding en het belangrijkste: tijd voor u. In mijn boetiek verkoop ik exclusieve merken die niet op elke hoek van de straat te krijgen zijn en draagbaar zijn. Ook koop ik zoveel mogelijk kleding in die gemaakt is van natuurlijk materiaal.

Private Shopping

Private shopping vind ik zelf een fijne manier van winkelen. Maak daarom een afspraak en dan heb je de kleding die je zoekt maar tegelijkertijd ook een gezellige middag of avond. Dit is mijn idee van private shopping: u maakt een afspraak, we hebben even kort contact zodat ik kan inschatten wat u precies zoekt. Vervolgens open ik speciaal voor u de winkel. Kom vooral gezellig met uw partner of vriendin. Ik zorg voor hapjes en drankjes. Wanneer u straalt, straal ik ook.

Style is about being yourself

Mijn visie

Eerlijkheid. Ik heb liever dat u nog een keer terugkomt dan dat u met iets de deur uitgaat waarover u twijfelt. Daarom zal ik altijd eerlijk tegen u zijn wanneer ik denk dat u beter iets anders kunt passen.

Integriteit. Winkelen is niet voor iedereen leuk. Er zijn vrouwen die er tegenop zien om uit een paskamer te komen om wat voor reden dan ook. Dan is private shopping voor u de oplossing. Ik hou rekening met uw gevoelens en neem de tijd. U kunt zo lang en zoveel als u wilt passen. Koffie, thee of een goed glas wijn zijn uiteraard aanwezig.

Plezier. Ik vind mijn werk ontzettend leuk en neem dan ook uitgebreid de tijd voor u. Maar ook voor de snelle beslissers heb ik respect.

Vrijheid. Niets wil ik u opdringen. Ik geef u alle ruimte en geef u alleen advies wanneer u dit op prijs stelt. Wilt u alleen even komen kijken? Altijd goed. Ik zal u dan ook zeker koffie of thee aanbieden. Het is mijn doel u een prettige, gezellige maar toch ook professionele ervaring te bieden met oprechte interesse voor u.

YAC by Jeanette | Waterstraat 72 | Tiel